gtag('config', 'UA-180278623-1'); VÜCUT İÇERİSİNDE BIRAKILMIŞ MAKASLAR! - Bilginiz Dahilinde

Ads Top

VÜCUT İÇERİSİNDE BIRAKILMIŞ MAKASLAR!

VÜCUT İÇERİSİNDE BIRAKILMIŞ MAKASLAR!

   İlginç olan bu haber aslında ameliyatlarda insanalrın başına gelebilecek türden bir olaydır. Bu durumun senaryosu ise farklılık göstermektedir. Bu yazımızda sizlere bu ilginç olaydan bahsetmek istiyorum. Şimdiden keyifli okumalar.


VÜCUT İÇERİSİNDE BIRAKILMIŞ MAKASLAR!


PEKİ BU MAKASLAR VÜCUT İÇERİSİNDE NASIL BIRAKILDI ?

   Bu haber bir adama ait ve bu adam Vietnamlıdır. Bu kişi bir trafik kazası geçirir ve hastaneye kaldırılır. Doktorlar bu kritik durumdaki hasta için bir ameliyat operasyonu düzenlerler. Operasyonun başarılı geçtiği düşünülür ve hasta hastaneden ayrılır. Fakat bir sorun vardır ve o da hastanın iyi olmadığı ve hatta acı içinde kıvrandığıdır. Bu durumu en ilginç yapan şey ise 18 yıldır acı içinde kıvranmasıdır. Yani ameliyattan 18 yıl geçmiştir ve bu 18 yıllık süreç içerisinde hasta halen acı çekmektedir. Bu hastanın 18 yıldır neden hastaneye gitmediği ise bilinmiyor. Doktorlar bu hastanın karnının bir X-ray görüntüsünü alıyorlar ve adamın içinde makasların olduğunu görüyorlar. Evet Yanlış duymadınız makaslar! 


  Doktorlar 18 yıl önce bu adamın içinde makasları unutmuşlar. Bu makasların çıkartılması gerekiyordu. Adam aynı hastaneye gitti ve doktorlar adamın içinde bulunan makasları çıkarttı. Şimdi ise bu adam gayet iyi durumdadır ve 18 yıldır neden hastaneye gitmediği konusunda ise bir bilgi yoktur.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.