gtag('config', 'UA-180278623-1'); Farming Simulator 2015 Para Hilesi Nasıl Yapılır? - Bilginiz Dahilinde

Ads Top

Farming Simulator 2015 Para Hilesi Nasıl Yapılır?

Farming Simulator 2015 Para Hilesi Nasıl Yapılır?

Bu yazımızda Farming Simulator para hilesi nasıl yapılır?kolay para hilesi nasıl yapılır?Sınırsız para hilesi nasıl yapılır? konularına değinilmiştir.


       Farming Simulator 2015 Para Hilesi Nasıl Yapılır?

Öncelikle Farming Simulator 2015 oyununda para hilesi yaparak istediğiniz Traktörleri,arabaları vb istediğinizi alabilirsiniz.Peki Farming Simulator 2015 para hilesi nasıl yapılır?işte adım adım Farming Simulator 2015 para hilesi:

1)İlk olarak masaüstüne geliyoruz ve bilgisayar simgesine tıklıyoruz.Ardından Belgeler kısmına tıklıyoruz.

2)Belgeler kısmına giriş yaptıktan sonra My Games adlı klasör dosyasına tıklıyoruz.

 
3)My Games klasöründe Farming Simulator 2015 adlı klasörünü bulup bu klasöre giriş yapıyoruz.

4)Farming Simulator 2015 klasörüne giriş yaptıktan sonra savegame1 klasörüne giriş yapıyoruz.(Not:Burada sizde save game dosyasının numarası farklı olabilir.Örneğin savegame2, savegame3 gibi eğer siz savegame2 klasörüne girip yaparsanız oyununuzda kayıtlı olan ikinci oyundaki paranız değişir.)

5)Savegame1 klasörüne giriş yaptıktan sonra careerSavegame.xml dosyasına tıklıyoruz.

6)careerSavegame.xml dosyasını açtıktan sonra Ctrl tuşu ve F tuşuna aynı anda basıyoruz.

7)Ctrl ve F tuşlarına aynı anda bastıktan sonra karşımıza bul sekmesi çıkacaktır.Aranan isimli kutucuğa Money yazıyoruz.Yazdıktan sonra sonrakini bul kutucuğuna basıyoruz.

8)Sonrakini bul kutucuğuna bastıktan sonra money yazısı çıkacaktır.Bunun karşılığında tırnak içinde yazılmış ''12000'' sizin oyuna başladığınızdaki paranızın miktarıdır.Bu tırnak işareti içindeki sayıyı silip istediğiniz rakamı yazarsanız oyunda o kadar paranız olur. 

9)Örneğin ben 6 milyon yazacağım.''12000'' olan sayıyı silip ''6000000'' yazarsam oyunda 6 milyon param olacaktır.Sayıyı yazarken aralarına nokta koymanıza gerek yok direkt sayıyı yazabilirsiniz.Yani demek istediğim ''6.000.000'' şeklinde yazmanıza gerek yok direkt olarak ''6000000'' olacak şekilde yazın.Ardından bu xml dosyasını kapatmak için kırmızı çarpı kutucuğuna tıklayın.

10)Son olarak kaydet seçeneğine tıklayın ve ardından oyuna giriş yapın ve istediğiniz gibi paralarınızı harcayın.İyi oyunlar dilerim,sağlıcakla kalın :)))

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.