gtag('config', 'UA-180278623-1'); AVRUPA ÜLKELERİNDE 5G MOBILE DONANIM DEĞİŞİKLİĞİ - Bilginiz Dahilinde

Ads Top

AVRUPA ÜLKELERİNDE 5G MOBILE DONANIM DEĞİŞİKLİĞİ

 

AVRUPA ÜLKELERİNDE 5G MOBILE DONANIM DEĞİŞİKLİĞİ:

   Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere Avrupa ülkelerinin 5G mobile donanımda değişikliğe gitmesinin başlıca nedeni hakkında bilgi paylaştım. Bu konu hakkında gerekli girişimleri özellikleri Avrupa ülkelerinde görmekteyiz. Şimdiden iyi okumalar dilerim.


5G MOBILE DONANIM DEĞİŞİKLİĞİ


AVRUPA ÜLKELERİNDE 5G MOBİLE DONANIM DEĞİŞİKLİĞİNE GEÇİŞ:

   Avrupa ülkeleri son yıllarda değişiklik yapma peşinde. Bu değişiklik ise 5G mobile          donanımı hakkındadır. Bu donanım ise kulelerin üzerindedir ve ayrıca bu donanım Huawei’den. Bu değişim ilk olarak İngiltere, Fransa ve İsveç ülkelerinde meydana gelmiştir. Bu ülkelerin değişikliğe gitmesinin sebebi ise ABD’nin  Huawei teknolojisinin riskli olduğunu söylemesinden kaynaklanmaktadır. Bu durum ayrıca ulusal güvenlik için de tehlikelidir. Huawei ise bu durumun doğru olmadığını söylemektedir.


   Bu değişimin sağlanması kolay değildir çünkü bu değişimin sağlanması oldukça pahalıdır. Bu değişimin ilk başladığı yer olarak İngiltere’ye ait olan Hull şehrini söyleyebiliriz. İnsanların çoğunun Nokia’dan gelecek olan bu ekipmanları kullanmak istediği de bir diğer açık noktadır. Bu durumun bizi ne tür bir teknoloji ilerlemesine sokacağı henüz bilinmiyor.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.