gtag('config', 'UA-180278623-1'); NEDİR BU ''ENGLISH DIARY'' OLAYI? - Bilginiz Dahilinde

Ads Top

NEDİR BU ''ENGLISH DIARY'' OLAYI?

 İNGİLİZCE GÜNLÜK YAZMAYA BAŞLIYORUZ:

Öncelikle arkadaşlar herkese merhaba. Günümüzde İngilizce öğrenmenin kıymetini hepimizin bildiğini düşünüyorum. Bu bakımdan İngilizce günlük yazmanın sizlere kazandıracağı avantajlar çok önemlidir. Günlük tutarak İngilizce konusunda kendimizi geliştireceğiz.

Yazılarım toplam  7 günlük olacak. Bu yazılarımı  English kategorisinde paylaşacağım. Bu sayede sizlerde benim yazdığım yazılardan yola çıkarak kendi cümleleriniz ile günlük tutmaya başlayacaksınız. Burada dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta bu yazıların aynısını yazmamanızdır. Yani kendi cümlelerinizi katmanız önemli. Bu yazıları örnek olarak paylaşıyorum. Aynısı gibi geçirmek size bir şey katmaz fakat yazdığım günlükleri inceler, cümlelerin mantığını iyi kavrar ve bunları kendi cümlelerinizde uygularsanız kesinlikle bu yazılardan çok daha iyilerini yazacağınızdan eminim.

ENGLISH DEAR DIARY HOMEWORK


Bir diğer konu neden 7 gün yazıyoruz ?

Öncelikle amacım sizlere örnekler oluşturabilmek ve bu örnekler aracılığı ile sizin de İngilizce cümleler oluşturabilmenizi sağlamaktır. Buraya 100 tane yazı paylaşsam bile fark etmez. Önemli olan iyi veya kötü bir şekilde İngilizce günlük yazabilmenizdir.

ENGLISH DEAR DIARY HOMEWORK


Peki 7. günden sonra yazmaya devam edecek miyiz?

Öncelikle 7.günden sonra artık English kategorisi altına İngilizce günlük tutmak ile ilgili yazı paylaşmayacağım yani toplam 7 günlük İngilizce yazı paylaşmış olacağım. Zaten bu 7 günlüğü dikkatli bir şekilde incelerseniz artık araştırma yapmanıza gerek kalmayacak ve günlük tutabileceksiniz. Sorumuzun cevabına gelecek olursak, evet mümkün olduğunca her gün yazmaya devam edeceğiz bu sayede İngilizce yazılarımız çok iyi seviyelere gelecek.

Not: Bu yazılarımı 19.02.2021 tarihi itibari ile yazmaya başladım. Fakat bu yazılarımı Nisan veya Mayıs ayı gibi paylaşmayı düşünüyorum. Bu yüzden yazılarda eski tarihler görebilirsiniz. Bu kısımları kendi yazılarınızda düzeltmeniz önemli. Sonuçta ezber yaparak İngilizce öğrenemeyiz. Her şeyin bir mantığı olduğu gibi bu yazılarında mantığı iyice kavramalıyız.

Not 2: Paylaşacağım İngilizce günlük yazılarını kopyalamak size hiçbir yarar sağlamayacaktır. Bu yüzden yazıların mantığını anlayarak kendi yazılarınızda kullanmanız gerektiğini tekrardan belirtmek istiyorum. 

Not 3: Yazılarımın Türkçe karşılıklarını yazmayacağım. Bunu yapmamın nedeni sizin kendi çabalarınız ile bu cümleleri çevirebilmenizdir. Fakat uğraşmanıza rağmen çeviremez veya anlamadığınız noktalar olursa yorum kısmına sorununuzu yazabilirsiniz. Bu sayede geri dönüşler alabilir ve zorlandığınız cümlelerde yardım alabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.